Informatie beheren met EASE

In informatieschermen wordt informatie weergegeven, aangemaakt en bewerkt. Leer hoe de interface van EASE in elkaar zit, hoe je een scherm opbouwt met frames en hoe je de informatie in de frames kunt manipuleren. Met verschillende schermen samen kun je zelfs processen en workflows configureren.

Interface rondleiding

Leer hoe de interface van EASE in elkaar zit.

Scherm bouwen met frames

Leer hoe je schermen opbouwt met frames. Deze handleiding bevat een introductie tot de scherm configurator en de mogelijkheden om frames naar wens te positioneren.

Informatie in frames aanpassen

Leer hoe je het overzichtsframe en detailframe geheel naar je eigen hand zet. Verberg overbodige informatie en structureer de belangrijke informatie. Verberg functieknoppen die je niet gebruikt.

Schermen beheren

Sla je werkschermen gestructureerd op in schermgroepen. Leer schermgroepen en werkschermen aanmaken, hernoemen en verplaatsen.

Basisfuncties van een overzichtsframe

Leer hoe je grote datasets kunt sorteren en filteren, hoe je velden kunt wijzigen en andere handige functies van het overzichtsframe.

Geavanceerde functies van een overzichtsframe

Leer de krachtige functies van het overzichtsframe kennen waarmee je kunt groeperen, informatie kunt vastzetten tijdens scrollen en bewerkingen op cijfers kunt uitvoeren.

Workflows configureren

Leer hoe je schermen kunt samenstellen voor medewerkers. Zet de schermen op slot om standaard workflows te forceren die passen bij de bedrijfsprocessen.

Efficiƫnt werken met EASE

Leer hoe je EASE kunt gebruiken met meerdere monitoren, hoe je frames full-screen kunt weergeven, hoe je meer kunt doen met je toetsenbord en minder met je muis.

Informatie exporteren en importeren

Leer hoe je (relationele) data kunt exporteren en nieuwe en/of bewerkte datasets weer kunt importeren in EASE.

Beheerderpaneel

In het beheerderpaneel vind je alle krachtige gereedschappen om je datamodel te bouwen, rollen en gebruikers te beheren en restricties op zowel informatie als functies toe te voegen. Leer hoe je binnen no-time een volledig functionele werkruimte bouwt voor de hele organisatie.

Eenvoudig datamodel bouwen

Geavanceerd datamodel bouwen

Rollen en gebruikers configureren

Privileges van tabellen en velden instellen

Privileges van functies instellen