De visie van NoNoA

NoNoA biedt meerwaarde door haar “No Nonsense” kijk op Automatiseringsprojecten. Een meerwaarde die wordt bevestigd door een robuust imago op basis van betrokkenheid bij tal van spraakmakende projecten.

Innovatie is de basis voor een gezonde toekomst. De wereld verandert snel en wij willen hierbij voorop lopen. Wij enthousiasmeren onze klanten met frisse ideeën. Wij zijn architecten die structuur aanbrengen in projecten. Een goede fundering is immers de basis voor een stabiel en duurzaam bouwwerk. Onze ruime kennis van projectbeheersing in combinatie met methodieken zoals Systems Engineering en agile en gebruik makend van de door ons ontwikkelde project beheersing tool “EASE” brengt ons in staat complexe projecten efficiënt te beheersen.

Wij zetten ons in voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Door onze onafhankelijke positie kunnen we echter ook worden ingezet als intermediair in een project en op die manier de projectmedewerkers trainen en de voortgang en kwaliteit objectief bewaken.

Gesteund door onze technische achtergrond kunnen we behalve procesmatig ook inhoudelijk een project begeleiden zoals het aansturen van een team van specialisten en engineers.

Historie

NoNoA werd op 1 januari 2001 opgericht als Vennootschap Onder Firma en ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht. Het kantoor werd oorspronkelijk gevestigd in Nieuwegein.

Na het vertrek van de vennoot veranderde NoNoA in 2002 in een eenmanszaak op naam van F.W. Bosch. Dit was ook de tijd dat het logo werd herzien. In het nieuwe logo van NoNoA werd het handelsmerk van Frank’s vader verwerkt om het een persoonlijk tintje te geven.

Het kantoor werd begin 2003 verplaatst van Nieuwegein naar Beverwijk te Noord-Holland. Vanaf 31 maart 2004 werd NoNoA omgezet in een Besloten Vennootschap. Dit ter voorbereiding van verdere groei.

In augustus 2005 betrok NoNoA het kantoor op de Schrijnwerker te Heiloo. Het groeide uit tot zes medewerkers en werd te klein.

Op 6 augustus 2012 werd ons huidige pand op de Droogmakerij in gebruik genomen.

Ons kantoor

NoNoA is de laatste jaren uit zijn jasje gegroeid. Hierdoor waren we genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken. Ons nieuwe pand heeft een stijlvolle uitstraling en met een kantooroppervlakte van ruim 400m2  biedt het ons de mogelijkheid verder door te groeien. Met de 40 zonnepanelen op het dak zijn wij in staat ons stroomgebruik ruimschoots te compenseren.

Ons moderne kantoor heeft ruim zicht op een groene omgeving. Door de perfecte ligging bij de nieuwe afrit van de A9 is ons kantoor zeer goed bereikbaar.