EASE

Home » EASE
EASE2024-07-23T11:48:45+02:00

Intuïtieve informatiemanagement software

Iedereen kent de uitdagingen van het bijhouden van gedeelde lijsten en het verspreiden van informatie via de mail. Zetten jouw collega’s de laatste versie van de lijst wel keurig op de netwerkschijf? Wie voelt zich verantwoordelijk voor het samenvoegen van informatie als verschillende mensen tegelijkertijd bewerken? Het eindeloos zoeken naar gefragmenteerde informatie is tijdrovend en foutgevoelig.

EASE lost deze problemen op.

EASE is een online “low code” applicatie waarmee je vrij databases kunt configureren, overzichten kunt samenstellen, processen en workflows kunt modelleren en documenten kunt uitdraaien vanuit sjablonen. Binnen EASE sla je (relationele) informatie overzichtelijk op. Iedereen kan actuele informatie realtime inzien en bewerken. Op basis van permissies op rol-niveau bepaal je op intuïtieve wijze wie waartoe toegang heeft. Zo voorkom je inzage in gevoelige informatie of onbedoelde bewerkingen. Met EASE kan er efficiënter samengewerkt worden binnen complexe projecten en blijft er meer tijd over voor het werk dat ertoe doet.

Software om op te vertrouwen

NoNoA bouwt sinds 2001 software. Ruim 20 jaar ervaring in software ontwikkeling heeft geleid tot EASE, ons huidige product. Door onze praktijkervaring in projectmanagement kunnen wij als geen ander de behoeften van onze klant vertalen naar functionaliteiten die daadwerkelijk het verschil gaan maken. Nog steeds vertrouwen vele klanten op onze software voor bijvoorbeeld integraal projectmanagement.

EASE aanvragen
Meer weten

Wat vindt SWARCO Nederland?

“EASE – wat een fijne applicatie om processen te modelleren!!

EASE doet zijn naam eer aan. Het inrichten van een omgeving (bijvoorbeeld voor projectbeheersing) gaat intuïtief en snel. Aangezien de leercurve super snel gaat, zijn wij (SWARCO Nederland) in staat om het datamodel, beheer rollen en gebruikers, processchermen, rapportages, handleidingen, etc. in een handomdraai aan te maken.

Na dit succes zijn we gestart en al ver gevorderd met de migratie van onze systems engineering processen naar EASE. Het beheer van onze omgeving is vele malen gemakkelijker dan voorheen. Kortom een genot om mee te werken.– SWARCO

Voordelen

 • Laagdrempelig en intuïtief

 • Low code

 • Snel op maat gemaakt

 • Eenvoudig beheer

 • Altijd actuele data

 • Inzicht in relationele informatie

Benieuwd hoe EASE jouw organisatie kan ondersteunen? NoNoA overtuigt je graag door middel van een vrijblijvende demo op maat, waarin jouw casus centraal staat.

Demo aanvragen

Next-gen informatie management

Iedere organisatie of project genereert zijn eigen informatie. Bij de bouw van EASE is daar rekening mee gehouden. Bouw via de no code interface een database op maat en relateer informatie aan elkaar. Vervolgens kun je je eigen schermen bouwen met enkel de relevante gegevens.

Bibliotheek met standaardprocessen

NoNoA heeft een uitgebreide bibliotheek beschikbaar met standaardprocessen. Met één druk op de knop een Systems Engineering omgeving opzetten, inclusief schermen, rollen en documentsjablonen? Dat is geen probleem. Je kunt de omgevingen achteraf zelfs nog aanpassen. Zo sluit EASE altijd aan bij jouw organisatie.

Processen en workflows

EASE biedt alle ruimte voor organisaties om de eigen processen en workflows te modelleren. Hierbij is het uitgangspunt dat grote, complexe datasets behapbaar moeten blijven. Door middel van een eenvoudige interface bouw je je eigen overzichten waarbij enkel de relevante informatie zichtbaar is. Informatie kan stapsgewijs door de verschillende overzichten heen “stromen”.

Niet iedereen heeft met dezelfde processen te maken. Door privileges aan de verschillende rollen binnen de organisatie toe te kennen, beïnvloed je wie wat kan inzien en aanpassen. Zo kan informatie enkel door bevoegde personen, op het juiste moment, gemuteerd worden.

Interface op maat

Informatiebehoefte kan per moment en per persoon verschillend zijn. EASE speelt daarop in met een flexibele interface, opgebouwd uit frames. Een frame geeft overzichten of details weer van informatie. Gebruikers hebben niet alleen volledige zeggenschap over welke informatie zichtbaar is binnen een frame, maar ook hoe de frames in het scherm gepositioneerd staan.

Documenten genereren

Met de document generator kun je op basis van een sjabloon informatie uit de database naar een document omzetten. Door de dynamische koppeling met de database wordt telkens de meest actuele informatie in het document getoond. Ideaal voor periodieke rapportages, ontwerpdocumenten, eisenmatrices enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om automatisch AutoCAD tekeningen te genereren.

Samenwerking tussen organisaties

Niet alle processen zijn gestandaardiseerd. De werkprocessen en workflows die bij het ene bedrijf (A) succesvol zijn, kunnen bij een ander bedrijf (B) geheel anders werken. Bij samenwerking tussen de twee bedrijven ontstaan vaak problemen door wederzijds onbegrip. Daarnaast staan medewerkers vaak niet te springen om zich aan een geheel andere workflow te committeren. Binnen EASE is dit geen probleem. Zolang er overeenstemming bestaat over de informatie en hoe die samenhangt, hoeven bedrijven zich procesmatig niet aan te passen om een efficiënte samenwerking te laten plaatsvinden.

Laatste updates

EASE wordt ontwikkeld in sprints. Tijdens een sprint wordt telkens een set van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ontwikkeld en getest. Bekijk hieronder per versie de belangrijkste wijzigingen.

Update 3.0.12.x

De volgende functionaliteiten zijn nieuw in versie 3.0.12.x

 • UI interface redesign, waarbij het grootste deel van EASE is gewijzigd naar een moderne look waarbij “rust” en “gebruiksvriendelijkheid” de belangrijkste speerpunten zijn;
 • Foreign key ondersteuning voor berekende waarde velden, waarmee berekeningen ook met data uit gerelateerde tabellen uitgevoerd kunnen worden;
 • Toevoeging […]

Update 3.0.11.x

De volgende functionaliteiten zijn nieuw in versie 3.0.11.x

 • Query configurator waarmee geavanceerde database queries kunnen worden samengesteld in een visuele editor;
 • Geneste keuzelijsten, waarmee de inhoud van de ene keuzelijst afhankelijk is van de keuze in een andere keuzelijst;
 • Nieuw veldtype “berekende waarde” waarmee formules kunnen worden gebruikt om specifieke […]
Alle updates bekijken
EASE aanvragen
Meer weten
Ga naar de bovenkant