EASE

Home/EASE
EASE2023-03-15T09:55:30+01:00

Informatiemanagement software

Iedereen kent de uitdagingen van het bijhouden van lijsten en het verspreiden van informatie via de mail. Als meerdere mensen aan dezelfde informatie werken rijst al snel de vraag welk bestand het meest actueel is. Het eindeloos zoeken naar gefragmenteerde informatie in de mailbox is tijdrovend en foutgevoelig. EASE lost deze problemen op.

EASE is web-based software waarmee informatie, processen en workflows gemanaged kunnen worden. Binnen EASE sla je (relationele) informatie overzichtelijk op en heeft iedereen tegelijkertijd toegang tot de meest actuele data. Met EASE kan er efficiënter samengewerkt worden binnen complexe projecten en blijft er meer tijd over voor het werk dat ertoe doet.

EASE aanvragen
Meer weten

Voordelen

 • Efficiënte online samenwerking

 • Gebruiksvriendelijk

 • Snel inzetbaar

 • Overzicht over informatie

 • Direct toegang tot actuele data

 • Relationele informatie beheren

Benieuwd hoe EASE jouw organisatie kan ondersteunen? NoNoA overtuigt je graag door middel van een vrijblijvende demo op maat, waarin jouw casus centraal staat.

Demo aanvragen

Next-gen informatie management

Iedere organisatie of project genereert zijn eigen informatie. Bij de bouw van EASE is daar rekening mee gehouden. EASE is zo gebouwd dat het niet uitmaakt welke informatie erin verzameld wordt en hoe het samenhangt. EASE genereert de interface rondom jouw datamodel. Vervolgens kun je je eigen overzichten bouwen.

Maak je liever gebruik van een standaard proces om opstarttijd te verkorten? Ook dat is mogelijk. EASE biedt een uitgebreide bibliotheek met veelvoorkomende processen. Deze standaardprocessen kunnen zelfs nog op maat worden gemaakt.

Processen en workflows

EASE biedt alle ruimte voor organisaties om de eigen processen en workflows te modelleren. Hierbij is het uitgangspunt dat grote, complexe datasets behapbaar moeten blijven. Door middel van een eenvoudige interface bouw je je eigen overzichten waarbij enkel de relevante informatie zichtbaar is. Informatie kan stapsgewijs door de verschillende overzichten heen “stromen”.

Niet iedereen heeft met dezelfde processen te maken. Door privileges aan de verschillende rollen binnen de organisatie toe te kennen, beïnvloed je wie wat kan inzien en aanpassen. Zo kan informatie enkel door bevoegde personen gemuteerd worden.

Interface op maat

Informatiebehoefte kan per moment en per persoon verschillend zijn. EASE speelt daarop in met een flexibele interface, opgebouwd uit frames. Een frame geeft overzichten of details weer van informatie. Gebruikers hebben niet alleen volledige zeggenschap over welke informatie zichtbaar is binnen een frame, maar ook hoe de frames in het scherm gepositioneerd staan.

Samenwerken

Niet alle processen zijn gestandaardiseerd. De werkprocessen en workflows die bij het ene bedrijf (A) succesvol zijn, kunnen bij een ander bedrijf (B) geheel anders werken. Bij samenwerking tussen de twee bedrijven ontstaan vaak problemen door wederzijds onbegrip. Daarnaast staan medewerkers vaak niet te springen om zich aan een geheel andere workflow te committeren. Binnen EASE is dit geen probleem. Zolang er overeenstemming bestaat over de informatie en hoe die samenhangt, hoeven bedrijven zich procesmatig niet aan te passen om een efficiënte samenwerking te laten plaatsvinden.

Laatste updates

EASE wordt ontwikkeld in sprints. Tijdens een sprint wordt telkens een set van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen ontwikkeld en getest. Bekijk hieronder per versie de belangrijkste wijzigingen.

Update 3.0.8.x

De volgende functionaliteiten zijn nieuw in versie 3.0.8.x

 • Vernieuwd registratieproces voor nieuwe gebruikers;
 • Wachtwoord vergeten functionaliteit;
 • Statusbalk onderaan het overzichtsframe met daarin het aantal weergegeven rijen (beschikbaar via frame instellingen);
 • Document generator beta-versie (licentie-vrij tot officiële release);
 • Meerdere permissie-items tegelijk selecteren en wijzigen via context-menu (rechtermuisknop);
 • Two Factor Authentication (2FA) […]

Update 3.0.7.x

De volgende functionaliteiten zijn nieuw in versie 3.0.7.x

 • Mogelijkheid om gebruikersinstructies aan een opgeslagen scherm toe te voegen;
 • Mogelijkheid om tabellen en velden te verwijderen uit een datamodel;
 • Many-to-many (veel-op-veel) relatie frame;
 • Import functionaliteit in het overzichtsframe;
 • De vereisten voor account wachtwoorden zijn strenger geworden;
 • Mogelijkheid tot het opslaan van […]
Alle updates bekijken
EASE aanvragen
Meer weten
Ga naar de bovenkant