Frank

Frank richtte NoNoA op in 2001 en is sindsdien de directeur van NoNoA.

Roy

Roy heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd aan de TU Delft en wordt als adviseur, manager en consultant ingezet bij diverse projecten.

Daarnaast draagt Roy intern zijn steentje bij aan de ontwikkeling van EASE als ontwerper waarbij zijn focus met name op de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design ligt.

Renato

Renato is software architect en full-stack senior software engineer bij NoNoA en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van EASE.

Alfred

Alfred is full-stack senior software engineer bij NoNoA en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van EASE.

Mitchel

Mitchel is de systeembeheerder van NoNoA.

Els

Els is de office manager en administratief medewerkster van NoNoA.

Werken bij NoNoA

Werken bij NoNoA is een feestje. Naast gezellige collega’s en een fijne informele werksfeer, biedt NoNoA de kans om mee te werken aan inspirerende, gevarieerde en maatschappelijk relevante projecten van verschillende opdrachtgevers. Wij bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een grote mate van vrijheid, met alle ruimte voor jouw creativiteit en inbreng.

Nog steeds niet overtuigd? We nodigen je graag uit voor een kennismaking tijdens een potje poolen.

Vacatures

Front-end / full-stack Senior Software ontwikkelaar

NoNoA zoekt een ervaren, ambitieuze senior software ontwikkelaar die zich breed wil inzetten voor het realiseren van uitdagende en innovatieve ICT projecten. We willen je inzetten bij het (door)ontwikkelen van de door ons ontwikkelde EASE software die bij complexe en omvangrijke projecten wordt toegepast. Het begrip voor de klantbehoefte is daarbij essentieel voor het bouwen van goede laagdrempelige software.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Je werkt zelfstandig en in teamverband
 • Je communiceert open, duidelijk en zakelijk in woord en geschrift, in de Nederlandse- en Engelse taal
 • Je identificeert zelf taken en bent in staat deze betrouwbaar in te plannen
 • Je levert 1e en 2e lijns support aan klanten
 • Je identificeert knelpunten, neemt verantwoording en lost deze zo mogelijk zelfstandig, of anders in teamverband, op.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een HBO of WO denkniveau op het gebied van informatica of gelijkwaardig.
 • Je bent bekend met front-end en back-end technieken en bent bij voorkeur full-stack ontwikkelaar.
 • Je bent in staat om herbruikbare modulaire software te ontwikkelen volgens een object georiënteerde methodiek.
 • Je beheerst of hebt affiniteit met ICT omgevingen zoals React, Javascript, HTML, CSS, C#/.NET, ASP.NET, MS-Visual Studio.
 • Je beheerst of hebt affiniteit met databases en in het bijzonder van MS-SQL server.
 • Je beheerst het toepassen van objectgeoriënteerde technologie en bekend met het modulair bouwen van generieke software.
 • Je werkt gestructureerd en secuur waarbij je jouw kennis ook vastlegt en deelt.
 • Je kunt werken met versiebeheersystemen zoals Bitbucket en Mercurial.

Eigenschappen

 • Je schept verwachtingen en maakt deze waar
 • Je bent sociaal en collegiaal
 • Je bent klantvriendelijk, ook in de presentatie van jezelf
 • Je denkt mee en draagt bij aan verbeteringen

Solliciteren

Jouw sollicitatiebrief kun je per email sturen naar frank.bosch@nonoa.nl

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent in staat om realisatie- en met name de ontwerpprocessen te organiseren opdat deze efficiënt worden uitgevoerd. Je bent in staat wensen van de klant te analyseren, te formuleren en te vertalen naar optimale eisspecificaties en ontwerpbeschrijvingen. Je bent in staat om de gestelde eisen aantoonbaar te verifiëren en te valideren. Je kunt zelfstandig werken en weet knelpunten te benoemen en zo mogelijk zelfstandig op te lossen. Je communiceert open, duidelijk en zakelijk met opdrachtgevers en betrokken partijen in woord en geschrift, in de Nederlandse- en Engelse taal. Je bent in staat om jouw werk in te schatten en te plannen. Je kunt als lead-engineer of specialist worden ingezet bij interne projecten of bij multi disciplinaire projecten bij onze klanten.

Functie-eisen

Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerpen volgens Systems Engineering methodiek (ISO-15288) Je hebt ervaring met het opstellen van projectdocumenten gebaseerd op de J-STD-016 format Je bent in staat top-down een ontwerp te formuleren in een perfect geformuleerd document Je beschikt over een afgeronde HBO of TU opleiding (informatica, elektrotechniek, M&R of gelijkwaardig). Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je hebt ervaring of affiniteit met automatisering projecten. “Hands on” ervaring binnen multidisciplinaire projecten voor o.a. Rijkswaterstaat is een pré. Je hebt ervaring met MS Office applicaties, en hebt ervaring met werken met database systemen.

Heb je al deze ervaring nog niet maar wil je dit graag leren? Wij nodigen ook graag enthousiaste starters uit. Wij kunnen je opleiden en een stabiele basis bieden voor een duurzame toekomst.

Solliciteren

Jouw sollicitatiebrief kun je per email sturen naar frank.bosch@nonoa.nl

Staat jouw vacature hier niet tussen, maar weet je zeker dat je bij ons thuishoort? Voel je vrij om ons een open sollicitatie toe te sturen.