Wachtwoord wijzigen

Het wijzigen van het wachtwoord van je account kan in het account-instellingen scherm. Klik hiervoor op het persoon-icoontje in het zijmenu aan de linkerkant. Klik vervolgens op “Wachtwoord wijzigen”. Vul daar het huidige wachtwoord in, gevolgd door twee keer het nieuwe wachtwoord. Klik op bevestigen om het wachtwoord definitief te wijzigen.

Wachtwoord vergeten (1)

Als je het wachtwoord van je account vergeten bent, kun je een nieuw wachtwoord instellen door gebruik te maken van de wachtwoord-vergeten functie. Deze functie is enkel beschikbaar voor uitgelogde accounts.

Klik op “wachtwoord vergeten” onderin het inlogscherm. Vul vervolgens het emailadres van je account in. Klik tot slot op “Wachtwoord resetten”. Er zal een verificatie-email worden verstuurd naar het desbetreffende emailadres.

Wachtwoord vergeten (2)

Klik in de email op “Wachtwoord instellen”. De link in deze knop is 15 minuten geldig en verloopt daarna*. Een nieuw browserscherm opent met de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord (in tweevoud) in te stellen. Kies een uniek, sterk wachtwoord en klik op “Wachtwoord instellen”. Je kunt vervolgens inloggen met het nieuwe wachtwoord.

*Is de link in de email verlopen? Vraag dan een nieuwe link aan door opnieuw gebruik te maken van de wachtwoord-vergeten functie zoals beschreven in de vorige stap.

Ben je niet je wachtwoord, maar 2FA code kwijt? Lees hier hoe je in dat geval je account kunt herstellen.