Inzetbaar in drie stappen

Na het registreren van een account kan EASE worden geconfigureerd. EASE begint als leeg canvas. Het transformeren van dat lege canvas tot een functionele workspace gaat in drie stappen:

1. Datamodel implementeren

EASE heeft een bibliotheek met datamodellen voor veelvoorkomende processen. Het toepassen van een dergelijk datamodel gaat met een druk op de knop. Deze datamodellen zijn naar eigen behoefte aan te passen, maar er kan ook een geheel nieuw datamodel gebruikt worden.

Handleiding

2. Rollen en gebruikers instellen

Door gebruikers aan rollen te koppelen ontstaat er structuur in de organisatie. Met permissies regel je welke informatie voor welke rol zichtbaar moet zijn. Ook regel je welke rollen informatie mogen toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook de toegang tot specifieke functies regel je via permissies.

Handleiding

3. Schermen bouwen

Door middel van frames kun je informatie en onderlinge relaties inzichtelijk maken. Ieder frame kan naar wens worden ingericht met sorteringen en filters. Frames zijn dynamisch en kunnen worden verplaatst en aangepast in grootte. Alle frames samen vormen een scherm dat kan worden opgeslagen.

Handleiding
Licentie aanvragen
Gratis uitproberen

Hulp nodig?

NoNoA helpt je graag. Of je nu een proces wilt omzetten in een passend datamodel, hulp wilt bij het bouwen van overzichtelijke weergaven van informatie of een eigen medewerker wilt trainen tot EASE-specialist. Wij ontzorgen en denken graag met je mee.

In dat opzicht zijn wij eigenlijk net zo flexibel als EASE.

Bekijk de mogelijkheden

Handleidingen en tutorials

Zelf aan de slag met de inrichting van EASE? Met onze beknopte handleidingen kun je EASE binnen een handomdraai onder de knie krijgen.

Handleidingen bekijken