Software ontwikkeling

Ons team van ingenieurs en programmeurs heeft veel ervaring met het beheer, ontwikkelen en integratie van hard- en software informatiesystemen. Wij worden razend enthousiast wanneer we samen met een organisatie, data, informatiesystemen en processen mogen uitwerken tot een werkend informatiesysteem of softwarepakket. Wij ontwikkelden informatiesystemen op maat voor overheden, groothandels en fabrikanten.

Bij NoNoA hebben wij verstand van Automatisering processen. Elk systeem “waar beweging in zit” kunnen wij aan. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een brugbesturing of chemische fabriek. Elk proces is uniek en samen komen wij tot een functionele oplossing. Wij kennen onze code en spreken meerdere programmeertalen. Wat een goede programmeur of developer onderscheidt, is haar vermogen om het einddoel steeds voor ogen te houden. Zij richt zich dus niet alleen op jouw automatisering en ICT wensen, maar ook (en vooral) op die van uw organisatie. Zij gaan immers met de data en informatiesystemen werken.

Grote automatisering en ICT projecten met budgetten vragen om een strategische aanpak. Wij werken bij het ontwikkelen van een informatiesysteem graag New-Age-Agile.

Dit betekent:

  • Meer software voor je geld
  • Ruimte voor voortschrijdend inzicht
  • Werken in snelle sprints met snel resultaat

Elke samenwerking die we aangaan is gericht op voorsprong. We kiezen de aanpak die u het meest oplevert, inhoudelijk maar ook budgettair. Zo komt uw organisatie gegarandeerd als winnaar uit de bus. Soms werken wij fixed-price of zoeken we een mengvorm tussen Agile development beheer en klassieke vormen van ICT beheer en project management.

Om samen nieuwe informatiesystemen te ontwikkelen moeten we goed matchen. De ervaring leert dat een nauwe samenwerking het beste resultaat oplevert. Bij Nonoa heeft u direct contact met de programmeurs. U blijft goed op de hoogte, developers en management komen met plezier bij u op locatie en natuurlijk bent u meer dan welkom op ons kantoor.